Inspiratie met het product pakket Winterly Treetops | Thanks

Vandaag doe ik mee aan de YouTube video hop van de ‘Smart Stampin International Group’, waarin we je inspireren met projecten gemaakt met de nieuwe producten uit de mini catalogus. Ik ging aan de slag met het winterse product pakket ‘Winterly Treetops’.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Onlangs had ik een fantastische teamdag met het Pinkies team, waarbij de projecten ontworpen waren rondom deze prachtige bundel. Ik had de bundel al een tijdje in de kast liggen, maar nog weinig mee gedaan.

Na het maken van een aantal projecten, raakte ik ‘verslaafd’ en bleef ik maar kaarten maken met deze bundel. Zo ook deze kaart voor de video hop. Wil je een stap-voor-stap tutorial zien, zodat jij deze kaart ook kan maken? Neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal en bekijk de video hier. Vergeet dan ook niet om even een reactie achter te laten.

Onderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze kaarten te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

Kies je ervoor om je bestelling online te plaatsen via mijn webshop, vergeet dan niet de actuele gastvrouw code te gebruiken en een cadeautje te ontvangen bij je bestelling. Bestel je voor meer dan €200,00? Gebruik de code dan niet, want je hebt dan recht op Stampin’ Rewards waardoor je producten gratis aan je bestelling kunt toevoegen. Meer informatie over Stampin’ Rewards lees je hier.

Het starterspakket is de beste optie voor jou bij het aanschaffen van Stampin’ Up! producten, wanneer je een lang wensenlijstje hebt. Betaal slechts €129,- en kies producten uit t.w.v. €214,-
Wanneer je je producten op deze manier besteld, heb je altijd minstens 20% korting, volledige toegang tot een groot netwerk aan Stampin’ Up! demonstrators wereldwijd en wordt je een teamlid van mijn Smart Stampers team.

Lees hier alle details over het aanschaffen van het starterspakket. Bij het aanschaffen van het starterspakket is er geen verplichting om producten te verkopen of workshops te geven. Je kunt enkel het pakket aanschaffen en gebruik maken van de korting, zoals velen hebben gedaan!

Bedankt voor het lezen van mijn blog vandaag. Ik wens je een fijne dag,

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *