Make it Masculine Bloghop

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Daarnaast mag ik graag kaarten maken.

Vandaag doe ik mee met de Make it Masculine Blog Hop, waarin we je inspireren met ‘mannen’ projecten.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Ik ging aan de slag met de Trusty Tools bundel, de perfecte bundel om een mannenkaart mee te maken! In combinatie met de frisse, nieuwe kleur Summer Splash.

Wil je nog meer inspiratie in dit thema? Hop dan rustig rond en kijk wat de andere deelnemers hebben gemaakt.Blog Hop Index


Onderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze kaart te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

8 gedachten over “Make it Masculine Bloghop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *