Technique Tuesday | Vintage

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Daarnaast mag ik graag kaarten maken.

Vandaag doe ik mee met de Technique Tuesday Blog Hop, waarin we je inspireren met de techniek ‘vintage’.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Ik vond het een lastig thema, en wilde geen kaart maken maar een scrapbook pagina. Voor het vintage gevoel ging ik voor het Take to the Sky Designer Series Paper in combinatie met Country Woods.

Wil je nog meer inspiratie in dit thema? Hop dan rustig rond en kijk wat de andere deelnemers hebben gemaakt.Blog Hop IndexOnderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze layout te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

10 gedachten over “Technique Tuesday | Vintage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *