Scrapbook Sunday Bloghop | Handy Man

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Daarnaast mag ik graag kaarten maken.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

De Trusty Tools bundel is ideaal voor het verwerken van stoere pagina’s! Aangezien ik met enkel mannen in huis woon, is deze set dus echt onmisbaar in mijn kast!

Oliver en ik volgden een workshop bij het openlucht museum in Arnhem, waarbij we samen een houten kapstok gingen maken met tools van vroeger. Enorm leerzaam, maar vooral ook erg leuk!

Laat je vandaag nog meer inspireren en hop rond naar een van de volgende deelnemers:Blog Hop Index


Onderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze layout te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

4 gedachten over “Scrapbook Sunday Bloghop | Handy Man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *