Stampin’ Dreams Blog Hop | Congratulations Graduate

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Daarnaast mag ik graag kaarten maken.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Bij een feestje hoort champagne! Ik heb al vele geslaagden voorbij zien komen in mijn tijdlijn, dus een kaartje om ze te feliciteren met deze prestatie is een echte must. Om er een feestelijk geheel van te maken, maakte ik gebruik van de Attention Shoppers bundel. Een leuke set die hier zeer geschikt voor is.

Benieuwd wat de overige deelnemers hebben gemaakt in dit thema? Hop rond voor meer inspiratie door op een van de namen te klikken.Blog Hop Index


Onderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze kaart te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

4 gedachten over “Stampin’ Dreams Blog Hop | Congratulations Graduate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *