Share it Sunday – Blog Hop

Welkom op mijn website, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Marga Bultena en ik ben een Stampin’ Up! demonstrator sinds 2017. Vanaf de geboorte van mijn zoon Oliver ben ik creatief met foto’s en geef ik (online) workshops. Daarnaast mag ik graag kaarten maken.

*Select at the right your language, this blog is written in Dutch.

Geïnspireerd door de kaarten die collega demo Berdien Weideveld onlangs deelde op haar socials, besloot ik ook aan de slag te gaan met het prachtige Frames & Flowers Designer Series Papier.
Ik combineerde het met de bloemen en blaadjes uit de bundel Country Birdhouse. Wat een frisse kaarten zijn het geworden en zo eenvoudig om zelf te maken.

Benieuwd wat de overige deelnemers hebben gemaakt? Hop rond voor meer inspiratie door op een van de namen te klikken.Blog Hop IndexOnderstaand een selectie van de producten die ik heb gebruikt om deze kaart te maken. Je shopt alle producten 24/7 in mijn webshop of bestel mee met de verzamelbestelling. Voor meer informatie neem gerust contact met me op via info@margamaakt.nl

2 gedachten over “Share it Sunday – Blog Hop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *